Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web
aktualizováno: 28.05.2018 11:48:35

Slovenská Shito Ryu Karate Asociácia

Informácie 6 M-ESHRKF 2018

6.Majstrovstvá ESHRKF, 16.- 17.6.2018, Lanciano, Taliansko

Bulettin 3:          6th_eshrkf_championships_bulletin_3.pdf

Odchod výpravy:

- Odchod autobusu firmy ROBENTRANS je z Nitry z parkoviska pri veľkom kruhovom objazde na Štúrovej ulici vedľa predajne Jutex vo štvrtok 14.6.2018  o 16.00 hod. a z Bratislavy z parkoviska pri Dome Športu, Junácka ulica pri vchode do futbalového štadiónu o 17.00 hod. Odchod z Lanciana je v nedeľu 17.6.2018 po ukončení M.ESHRKF vo večerných hodinách.

- Ubytovanie výpravy je v hotely :

Regent Hotel *** Pescara

Lungomare C. Colombo, 64/66

65126 – Pescara – Abruzzo – Italy

Tel./Fax (+39) 085 60641 (4 lines)

- Súťaže pre jednotlivé kategórie sú plánované nasledovne:

Súťaže kategórií jednotlivcov a družstiev detí až kadetov sú  v sobotu 16.6.2018 so začiatkom o 9.30 hod. Súťaže kategórií jednotlivcov a družstiev  juniorov a seniorov sa budú konať 17.6.2018 so začiatkom o 9.30 hod.

- Pescara cca 45km od Lanciana z tohto dôvodu budete musieť potrebovať cca 1 hodinu na cestu.

- Účastníci výpravy musia mať platný cestovný doklad a na cestu sú povinný uzavrieť turistické poistenie, športovci na deň keď súťažia ako športovci.

- Športovci mladší ako 18 rokov sú povinní mať splnomocnenie o zastupovaní v zahraničí na určenú osobu viď. priložený dokument, tí čo cestujú v autobuse budú mať splnomocnenie na jedného z dole uvedených trénerov.  Tí čo cestujú po vlastnej osi na trénera ktorý ich na ceste sprevádza. Športovci ktorí sa zúčastnia  majstrovstiev s rodičmi a cestujú v autobuse alebo po vlastnej toto splnomocnenie nemusia mať. V prípade že takého športovca sprevádza starý rodič toto splnomocnenie bude musieť mať vystavené na meno starého rodiča.

- Vedúci výpravy  a koordinátor cestujúcich v spoločnom autobuse je pán Mgr.Ľubomír Striežovský, mobil: 00421948020527,  email:  mojmail4@gmail.com

Poverené osoby konajúce a  zastupujúce SSHRKA na M-ESHRKF ako tréneri sú: Striežovský Ľubomír, Glatz Ján, Sloboda Dušan, Frnda Roman, Potoma Daniel, Hrušovský Jozef.

- Účastníci ktorí budete cestovať spoločným autobusom prosím oznámte p.Striežovskému  a na sshrka@gmail.com  kde budete do autobusu nastupovať či v Nitre alebo v Bratislave !!!!

- Plánujeme dať zhotoviť tričká s logom SSHRKA, s nápisom Slovakia a logom M-ESHRKF na rukáve. Cena tričiek bude cca 7€ za kus. V prípade záujmu prosím nahláste veľkosti a počty kusov pre vašich účastníkov a zašlite úhradu za objednané trička na účet SSHRKA SK0611110000006630115002 do 28.5.2018.